Comandarea produselor

Produsele LUNAZ se realizeaza exclusiv pe baza de comanda. Articolele vestimentare disponibile pe marimi, cum ar fi rochiile, va ofera posibilitatea ca pe langa marimile standard, sa puteti opta si pentru dimensiuni personalizate.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face de regula in termen de 7-10 zile lucratoare de la plasarea comenzii prin intermediul Fan Curier. In termenul de livrare mentionat este inlcus si timpul de productie.

Conditiile de returnare a produselor

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Va recomandam sa programati expedierea coletului de retur in interval cat mai scurt după primirea comenzii astfel incat coletul sa ajunga la noi in termenul legal de 14 zile.

Conditia acceptarii returului este ca produsele pe care nu le mai doresti sa se prezinte in aceeasi stare in care au fost livrate. Asta inseamna: probate dar nepurtate, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu etichetele atasate si cutia in care au fost livrate.

Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou.

Exceptie de la politica de retur o fac produsele personalizate. In cazul acestora, returul nu este posibil decat in situatia in care se constata un defect de fabricatie sau dimensiunile nu corespund cu cele solicitate.

Taxa de transport va fi suportata de cumparator. In cazul in care se constata ca produsele au avut un defect de fabricatie, contravaloare transportului va fi returnata impreuna cu suma aferenta produselor returnate. 

Restituirea contravalorii produsului returnat

Cumparatorul este de acord ca returnarea banilor se va face numai prin virament bancar, in contul IBAN mentionat de acesta prin formularul de contact odata cu anuntarea returului. Banii se vor returna in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului. 

Pentru detalii privind livrarea produselor sau retururi, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.